Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Bezoek Van Berkel tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte

Datum 13 september 2024

Op 25 en 26 september zijn we aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét totaal evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. Waarbij duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit en gezondheid een belangrijke rol spelen. De toekomst van onze gedeelde leefomgeving is elke dag in het nieuws. En de kracht van meer groen in onze steden is onmiskenbaar. Het creëren van een klimaat robuuste stad is voor Van Berkel Biomassa & Bodemproducten een dagelijks thema. Ons assortiment bodemverbeteraars speelt daarbij een belangrijke rol. Door niet alleen groeiplaatsen te verbeteren maar ook door bij te dragen aan hittestressbestrijding, CO2-vastlegging en een verbeterde waterhuishouding. Tijdens de beurs presenteren we u oplossingen voor groene parkeerplaatsen door toepassing van de TerraViva® grastegelsubstraten.

Tijdens de beurs wisselen we graag persoonlijk met u van gedachten over hoe de TerraViva producten en onze oplossingen op maat een verschil kunnen maken in uw projecten. We nodigen u van harte uit in onze stand, nummer 4.2.29. Uw gratis toegangskaart kunt u eenvoudig via deze link aanvragen: https://openbareruimte.nl/

Peter van Kessel, Joost van Nostrum en Berend Aelbers kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten en samen te verkennen hoe we onze steden groener, gezonder en klimaatbestendiger kunnen maken. Laten we samen het verschil maken!

Groen parkeerplaatsen van TerraViva
Contact
A
Mariniersstraat 4
5405 BG Uden
Onze locaties